Показване на 1–25 от 41 резултата

WORX е основана през през 1994 от китайския бизнесмен Дон Гао в Суджоу. В началото произвежда инструменти за големи брандове като Black & Decker. През 2004 Дон Гао се запознава с американския предприема Том Дънкан, като двамата се обединяват около амбициозната мечтата за нов бранд, който да покори световния пазар.

Само 3 години по-късно, WORX успява да продаде над 30000 броя от своя електрически тример Worx GT на американския пазар. От 2012 марката се предлага от всички големи американски вериги магазини като Walmart, Costco и The Home Depot. Компанията пробива на европейския пазар, предлага се в Бразилия и Австралия. От 2017 се предлага професионалната серия продукти на WORX на българския пазар.

WORX е иновативна компания, която залага на електрически инструменти с батерия, дори и в области, в които доскоро беше трудно да си представим: верижни триони, косачки за трева, водоструйки, ъглошлайф инструменти, електрически рендета, бормашини и други. Компанията предлага и електроинструменти с кабел, които носят същото безкомпромисно качество, характерно за марката.

Системата POWER SHARE позволява на потребителя да ползва една батерия на цяла гама от електрически инструменти. Създава се безжичната система от уреди, без да се заплаща за ненужни батерии и зарядни устройства.

Компанията инвестира и в интелигентни системи и роботизирани инструменти, като серията им Landroid, която обединява автономни роботи-косачки за трева.

catalog icon

youtube logo

[/col]

Онлайн каталог Youtube канал

[/row]

ОК