ПРОМОЦИЯ CETA FORM 01/07/2019-30/09/2019

Промоция на CETA FORM за над 50 артикула

за работа под високо напражение.

Представяме на вашето внимание промоционална акция на широкоизвестният бранд  CETA FORM .

Акцията е валидна от 01.07.2019г. до 30.09.2019г., като включва цялото портфолио от 1000V инструменти за работа под високо напрежение .

Когато работите със съоръжения, по които тече ток е необходимо да притежавате правилно изолирани и наистина надеждни инструменти.

Нашият избор от инструменти за работа с високо напрежение VDE1000V е създаден така, че да не нарушава комфорта на работа.

Комфортът е резултат от ергономично изработените двукомпонентни дръжки, оцветени специално в червен цвят, за да  бъдат лесно различавани от останалите инструменти.

Всички инструменти CETA FORM за работа с високо напрежение VDE 1000V са индивидуално изпитани, за да отговарят на изискванията за сигурност: IEC 900Q DIN EN 60900 и VDE 0680/02.

В съответствие с тези изисквания всеки продукт е индивидуално тестван и подложен на 4 степенен основен тест.

Тест за издръжливост към огън : Инструментите са изпитани и издържали теста за запалимост.
                                                               Гарантирано съчетание от огнеупорни материали, които елиминират риска от запалване на инструмента.
 
 Тест за издръжливост при ниски температури: Инструментите са изпитани за удароустойчивост при температура -25° и дори при много по-ниски температури.
 
Тест за електро-издръжливост : Инструментите са тествани след 24 часов престой във вода и след това свързани с 1000V за 3 минути , за да докажат устойчивост към
                                                               пропуск в изолацията и протичане на електрически ток.
 
Тест за издръжливост за прилепване на изолацията към инструментите : Прилепването на изолационния материал към инструмента е изпробвано, за да осигури
                                                              издръжливост дори и при екстремни тежести (клещи подложени на 50 кг. тежест, след като са били държани при температура +70° за 168 часа.
 
ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ПРОМОЦИЯТА МОЖЕТЕ , ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК !