20 ГОДИНИ RAIDER

През 2020 -та година марката RAIDER отбелязва 20 годишен юбилей !

Нашата фирма “ЕМС ГРУП” ООД – гр.Русе е партньор с RAIDER почти от самото начало от създаването на марката и е удовлетворена

от положителните промени и съвместно извървения  път през годините !

През тези години марката Raider се доказа и разви като водеща и създаваща тенденции на пазара на електроинструменти със своите над 2.3 милиона продадени машини в България и по целия свят. Създадена в далечната 2000-на година днес тя обезпечава с надеждни машини и оборудване целия диапазон от дейности в строителство, дървообработване, металообработване, автомобилна и градинска техника, а в допълнение и с цел на поддържане на професионална и лична отговорност към нашите клиенти се предлага и пълна гама от съответните консумативи.

С времето и амбициите на марката за предоставяне на технологично качество, отговарящо на високи професионални изисквания, което да бъде на достъпна и конкурентна цена, наложиха обособяването на подбрандови категории в марката Raider, които да задоволяват изцяло нуждите на целевата група от клиенти.

Така например Raider Power Tools се превърна любимата марка на всеки хоби ентусиаст, който обича в свободното си време да изпита удоволствието, като сам поправи или измайстори нещо красиво и функционално в своя дом, вила или градина.

Машините Raider Pro са проектирани и се характеризират с висока мощност и голяма ефективност на работа, което ги прави най-добрият избор за всеки майстор-занаятчия, който има нужда от високо надеждни, удобни и подходящи за дълга и натоварена работа серия инструменти. В началото на 2019 година разширихме гамата от продукти на Raider Pro с изключително удобната за всеки професионалист, който има нужда от мултифункционалност и оперативна съвместимост на една батерия за много машини със серията – Raider R20. Така чакана от много клиенти R20 дава необходимата свобода да се използват широка гама надеждни инструменти с една и съща батерия. Тази функционалност рефлектира и върху цената на самите инструменти, защото потребителите имат възможност да закупят по-висок клас машина на по-ниска цена поради факта, че инвестицията в батерия, комплект батерии и зарядно е еднократна. Така Raider R20 не само пести средства и улеснява работата на клиента, но също така е създадена и с мисъл щадяща ценен екологичен ресурс. Обхватът на R20 машини постоянно се актуализира и нараства, като към момента той включва като допълнение дори и акумулаторен верижен трион, косачка, миксер, коса, резачка за храсти и циркуляр.

Raider Industrial е серията машини, която създадохме без нито един компромис с ясна цел задоволяване нуждите на индустриалните производства и строителството и секторите, където степента на натоварване и издръжливост са най-високи и от ключово значение. Електромашините Raider Industrial са обезпечени с 3 годишна гаранция, а за отделни продукти тя дори е удължена на 5 години гаранция. С грижа за бизнеса и работата на нашите клиенти и партньори добавихме ексклузивно за гамата Raider Industrial и допълнителната система за сервизно обслужване “От врата до врата” – при настъпила внезапна нужда от сервизно обслужване на машина Raider Industrial на цялата територия на страната, куриер ще вземи и върне отремонтирана съответната машина в рамките на 3 до 4 денонощия.

Основната и най-голяма изненада от RAIDER по повод 20 години от основаването на марката е пускането на юбилейната селекция – Raider Pro BLACK EDITION.

Очаквайте през цялата 2020г. специалните ни предложения , промо пакети и промо пакети с подаръци от Нас и RAIDER !

Екипът на “ЕМС ГРУП” ООД